fbpx
Annonce

Barca er tættere på nedrykning end førstepladsen!

FCBARCELONA.DK - 05.12.21

// La Liga

Med lørdagens nederlag mod Betis tabte Barca et vigtigt skridt i bestræbelserne på at blande sig i topkampen af ligaen. Man skal hele tilbage til sæsonen 2002/03, da Van Gaal var træner, for at finde en tilsvarende situation.

Barca er et hold krise og det kan man også læse ud af ligatabellen. Her må catalanerne erkende, at de lige nu er tættere på nedrykning end på førstepladsen. Der er hele 13 point op til Real Madrid, mens der er 11 point ned til Cádiz, der ligger under nedrykningsstregen.

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


Nu er der næppe den store risiko for, at Barca rykker ned, trods de spille- og resultatmæssige problemer, men den aktuelle situation viser med al tydelighed, at Barca er en klub i store problemer.

Man skal da også en hel del år tilbage for at finde en tilsvarende situation. I sæsonen 2002/03 havde Barca 22 point efter 16. spillerunde, hvor de denne sæson har 23 point. Barca har dog kun spillet 15 kampe, da de fik udsat opgøret mod Sevilla tidligere på sæsonen, et opgør der spilles om to uger.

I sæsonen 2002/03 var det Louis van Gaal der var træner, men han blev fyret og Radomir Antic kom til. Han fik rettet lidt op på tingene, så Barca sluttede på en 6. plads og akkurat kom med i den daværende UEFA-cup.

En 6. plads vil i dag ikke være tilfredsstillende for Barca, for det vil betyde, at de ikke kommer med i Champions League. Derfor er det håbet, at Xavi kan lede holdet frem mellem de fire første i ligaen.

.:FORSIDE:.