Officielt: Barca appellerer Suárez-afgørelse til CAS

Rune Stentoft - 17.02.17

Appelkomiteen har fastholdt dommen på to karantænedage til Luis Suárez i Copa del Rey, men nu tager klubben skridtet videre og sender afgørelsen til den internationale sportsdomstol.

Efter appelkomiteens afvisning af Barcas protest over Suárez' karantæne i de næste to pokalkampe, som holder ham ude af blandt andet Copa del Rey finalen, har klubben besluttet at appellere dommen for tredje gang. De skal nu forsvare den uruguayanske angriber over for den internationale sportsdomstol CAS.

Suárez fik to gule kort i den seneste pokalsemifinale mod Atlético Madrid på Camp Nou. Det medførte naturligt et rødt kort og en karantænedag, men da han ikke forlod stadion med det samme blev han tildelt en ekstra dag på sidelinjen.

Barcas appel er baseret på, at Suárez ikke handlede i onde hesigter, som det ellers står skrevet i dommerens rapport fra kampen. Det skriver klubben på sin officielle hjemmeside.

Det er tredje gang at catalanerne appellerer Suárez' karantæne. Først blev den appelleret til turneringskomiteen og dernæst hos det spanske fodboldforbunds appelkomité. Begge har altså valgt at fastholde dommen og derfor har Barca nu igen protesteret over afgørelsen.

.:FORSIDE:.