Avis: Tottenham-manager på blokken i Barca

Rune Stentoft - 11.01.17

Hvis Luis Enrique vælger ikke at forlænge sin aftale med Barca, så skal klubben ud og finde en ny mand til trænerposten. Tottenhams manager, Mauricio Pochettino, er ifølge avisen Sport på blokken over mulige træneremner.

Luis Enriques kontrakt med Barca udløber til sommer og foreløbig afviser han al snak om en ny aftale. Derfor er Barca på udgik efter en kommende afløser for den 46-årige træner, hvis det mod forventning skulle ende med et trænerskifter efter denne sæson. Det giver derfor anledning til en masse rygter og i de seneste par uger er Jorge Sampaoli (Sevilla), Ernesto Valverde (Athletic Bilbao) og Ronald Koeman (Everton) således blevet sat i forbindelse med et sommerskifte til den catalanske hovedstad.

Søndag følger flere engelske medier trop. De skriver, at Mauricio Pochettino er en af de trænere, som man på Camp Nou er interesseret i. Han skulle stå højt på en liste over trænere, som er lavet af Barcas sportchef Robert Fernández, hvor Ernesto Valverde og Ronald Koeman også står på.

Det skulle være Pochettinos gode arbejde i Premier League med først Southampton og nu Tottenham, der har kastet respekt og beundring af sig i Catalonien. Den tidligere Espanyol-spiller førte i sidste sæson London-klubben til en flot tredjeplads i Premier League. I dene sæson indtager hans mandskab samme position med kun syv point op til føreholdet Chelsea.

.:FORSIDE:.