Avis: Messi tilbydes 50 mio. euro i sign-on fee

Rune Stentoft - 19.06.17

Messi er tilbage i Barcelona sammen med familien efter en uges tid på den spanske ferieø, Ibiza. Derfor spekuleres der i, at argentineren snart forlænger sin kontrakt, som angiveligt byder på en sign-on fee på svimlende 50 mio. euro.

Den catalanske avis Sport skrev søndag, at det er et spørgsmål om meget kort tid, før Messi sætter sin underskrift på en ny aftale med Barca. Den argentinske stjernespiller skal giftes med Antonella i slutningen af denne måned i hjemlandet Argentina. Derfor formodes det, at han er tilbage i Barcelona for at underskrive kontrakten inden det står på bryllup den 30. juni.

Sport skriver, at Messi formentlig tilbydes en fire-årig kontraktforlængelse, så den kommer til at løbe frem til sommeren 2021. Samtidig melder avisen, at den snart 30-årige argentiner tilbydes en såkaldt 'sign-on fee' på 50 mio. euro, hvilket rundt regnet svarer til 370 mio. danske kroner. Det er en bonus, som Messi får udbetalt af klubben for at underskrive en ny kontrakt.

Denne bonus betales dog ifølge avisen over fire år. Det vil sige, at de 50 mio. euro løbende bliver betalt over Messis nye kontraktperiode, som altså angiveligt kommer til at vare de næste fire år. Derfor vil han modtage ca. 12,5 mio. euro fra catalanerne hvert år indtil 2021, og her er lønnen ikke regnet med.

Sign-on fees har Barca benyttet sig af før. Det fremgår af klubbens seneste årsregnskab fra regnskabsåret 2015/16, at Barca i denne periode brugte 64. mio. euro på sign-on fees. De skulle være brugt ved kontraktforlængelserne med Busquets, Mascherano og Neymar.

Med hensyn til Messis løn i Barca, forventes den også at stige gevaldigt. Lige nu er han den bedst betalte spiller i truppen med en årsløn på omkring 21. mio. euro. Tidligere har det været nævnt, at argentinerens løn vil stige til årlige 30 mio. euro med den forestående kontraktforlængelse.

Relaterede artikler
Her er Messis vanvittige nye løn i Barca
Messi er tilbage i Barcelona og rygterne svirrer
Disse 10 spillere tjener mindst i Barca

.:FORSIDE:.