fbpx
Annonce

Avis: Martin Braithwaite starter inde i El Clásico

FCBARCELONA.DK - 28.02.20

© FC Barcelona
// El Clásico // Martin Braithwaite

På søndag går det løs i El Clásico på Bernabeu mellem Real Madrid og Barca. Skal man tro den spanske sportsavis AS, så kommer danske Martin Braithwaite til at starte inde i angrebet sammen med Messi og Griezmann.

Fredag eftermiddag kan avisen AS afsløre, at Barca-træner Quique Setién i formiddags forberedte El Clásico ved træningen på Ciutat Esportiva i Barcelona. Her spillede man en træningskamp med det ene hold bestående af de spillere, som angiveligt starter inde søndag aften i Madrid. Setién skulle have været særdeles opmærksom på danskeren og brugte meget tid på at instruere 

Og her var det altså danske Martin Braithwaite, som spillede i angrebet sammen med Messi og Griezmann, og som ifølge avisen AS starter inde på Bernabeu. Det vil være noget af en sensation, hvis danskeren allerede efter få træninger og 20 minutters spilletid allerede står til at starte inde i verdens største klubkamp.

Nyheden fra avisen AS skal tages med et gran salt, da det før er set, at man ikke altid kan regne med de opstillinger, som der testes til træning forud for kampene. Derudover spekulerer den catalanske avis Sport i, at det bliver Arturo Vidal, som skal starte inde i stedet for den danske angriber.

Det endelig svar får vi søndag omkring klokken 20.00, hvor Quique Setién afslører startopstillingen til El Clásico.

.:FORSIDE:.