Avis: Barca vil have Bellerín til sommer

FCBARCELONA.DK - 16.02.17

Ifølge den catalanske avis Mundo Deportivo er catalanske Héctor Bellerín gået forbi Joao Cancelo på klubbens ønskeliste. Arsenal-spilleren skulle nu stå øverst over listen over forstærkninger til højre back, som man vil hente til sommer.

Hvis der er noget man har fået øjnene op for i denne sæson, så er det, at Barca mangler en højre back fra øverste skuffe. Her har Aleix Vidal været ude i kulden det meste af sæsonen og er nu skadet resten af sæsonen, da han endelig var begyndt at præstere. Sergi Roberto derimod har spillet hele sæsonen, men har skuffet mere end han har præseteret.

Derfor skulle Barca nu have intensiveret søgningen efter en ny højre back. Få nogle måneder siden var det Valencias Joao Cancelo, som blev betegnet som storfavorit til at forstærke det catalanske forsvar, men onsdag meddelte den catalanske sportsavis Mundo Deportivo, at den tekniske stab nu betragter Arsenals Héctor Bellerín som førstevalg.

Arsenal vil med stor sandsynlighed gøre alt i sin magt for at holde på Bellerín, men med catalanerens fortid i Barcelona, hvor han er født og hvor han spillede ungdsomsfodbold i næsten 10 år, så bliver det meget svært for englænderne at undgå en handel, hvis Bellerín først anmoder om at vende hjem til Catalonien.

.:FORSIDE:.