Argentina hylder Leo Messi som en gud!

FCBARCELONA.DK - 12.10.17

'El Messias' stod der med store bogstaver på forsiden af en af de store argentinske aviser i går, efter at Leo Messi havde sendt Argentina til VM. Argentinerne går nærmest amok i deres hydelst af Barca-spilleren.

Messi har ofte været kritiseret af sine egne landsmænd for ikke at levere på landsholdet, men den kritik forstummede i går og blev i stedet afløst af taknemmelighed og hyldest. De tre scoringer af Barca-spilleren mod Ecuador sendte Argentina til VM, hvor mange ellers frygtede en ydmygende og katastrofal exit efter kvalifikationen.

Argentina var i kollektiv ekstase efter kampen og journalisterne nærmest kæmpede om, at finde de rigtige superlativer, der kunne beskrive Messis præstation og hans betydning for det argentinske folks lykkelige aften.

Avisen Pagina 12, havde sat Messis ansigt på et jesus-billede og skrev 'El Massias' - frelseren. En anden avis skrev 'Gigantiske Messi', mens avisen 'La Nacion' skrev 'Tak til Messi'.

Der var også en avis der næsten havde glemt, at et fodboldhold har elleve spillere, for her skrev de 'Messi skal til VM', mens sportsavisen Clarin skrev 'Geniet Messi sendte os til VM' på deres forside. Avisen 'Olé' skrev pudsigt 'Messi er argentiner', som om ingen vidste det forvejen.

Samtlige argentinske tv-stationer ryddede sendefladen og viste billeder af jublende argentinere der råbte Messis navn og hans hattrick blev vist utallige gange.

Den ekstreme glæde viser hvor meget det betyder for argentinerne, at de lykkedes med at komme til VM, hvor kravet nu er et trofæ, som Messias selvfølgelig skal skaffe.

.:FORSIDE:.