Anonym indsats af Dembélé mod Juve

FCBARCELONA.DK - 13.09.17

Forventingerne til Ousmane Dembélé er tårnhøje i Barcelona og tirsdag aften fik han chancen fra start, da holdet mødte Juventus. Her var det dog en både duperet og anonym franskmand man fik at se.

Det blev slet ikke den kamp som Dembélé havde drømt om, da han blev sendt på banen fra start mod Juventus. Med et prisskilt på 105 mio. euro er han klar over, at tilhængerne vil se noget fra hans side, men det skete ikke tirsdag aften på Camp Nou, da Juventus lagde vejen forbi.

Starten var ellers lovende for Dembélé, der i et par tilfælde i kampens indledning forsøgte noget på egen hånd, men uden at det lykkedes. Han virkede duperet over at spille samme med de berømte holdkammerater og det påvirkede hans spil. Han tog færre og færre chancer, og spillede mere bolden tilbage end frem.

Som tiden gik faldt han mere og mere ud af kampen. Anden halvleg var præget af en række fejlafleveringer og forkerte beslutninger og derfor var det ikke overraskende, at han blev taget ud med 20 minutter tilbage. Inden da havde han dog fået en lille opmuntring, da han havde en lille andel i Messis 3-0 scoring med et løb ind i feltet, der skabte plads til argentineren.

Indsatsen viste dog med stor tydelighed, at Dembélé har brug for tid, akkurat som Neymar havde det i starten. Nu er det så op til træner Valverde og holdkammeraterne, at hjælpe den nytilkomne angriber til at finde det niveau, der fik Barca til at betale så mange penge for ham.

.:FORSIDE:.