Aleix Vidal kæmper for succes i sin tredje sæson

FCBARCELONA.DK - 12.08.17

Efter to problemfyldte sæsoner ser det endelig ud til, at Aleix Vidal har en reel mulighed for at spille en rolle på Barcas mandskab. Han har indledt sæsonen godt og Ernesto Valverde ser ud til at foretrække ham frem for Semedo.

Aleix Vidal blev købt i Sevilla i sommeren 2015 for 18 mio. euro plus 4 mio. mere i variabler. Det første halve år var han spærret af FIFA’s transferkarantæne og derefter havde han mere end svært ved at overbevise Luis Enrique om sine kvaliteter.

Da han så endelig fik kæmpet sig tilbage og fik regelmæssig spilletid, brækkede han i sidste sæson anklen, så han gik glip af sidste halvdel af sæsonen.

Al den modgang kunne nok tage modet fra de fleste, men Vidal har rejst sig igen på imponerende vis. Han brugte sommerferien på at styrke fysikken og formen, så han ville være klar når Ernesto Valverde overtog trænerjobbet.

De anstrengelser har båret frugt. Vidal har gjort det godt i træningskampene og der er næppe tvivl om, at han starter inde i søndagens supercup mod Real Madrid.

Barca har købt Nélson Semodo med idéen om, at portugiseren skulle være førstevalget som højre back, men han har fået en noget tøvende start i klubben. Derfor har Vidal lige nu et forspring i den indbyrdes kamp og det vil han helt sikkert forsøge at fastholde her i sæsonstarten. 

.:FORSIDE:.