Officielt: Duellen mellem Messi og Ronaldo er slut

FCBARCELONA.DK - 10.07.18

Den mangeårige duel i La Liga mellem Messi og Ronaldo er slut. Portugiseren vil ikke længere spille for Real Madrid og vælger i stedet at skifte til Juventus, hvilket af mange vurderes som et step ned i karrieren.

Ni års indbyrdes dueller og sammenligninger i La Liga er slut. Messi og Ronaldo har hele vejen kæmpet om titlen som verdens bedste, men nu forlader portugiseren Real Madrid og dermed spansk fodbold.

Ronaldo har været den markant største profil hos Barcas ærkerival og han har stor andel i holdets succes i specielt Champions League. Til gengæld har han måtte sande, at Barca de seneste 10 år, med Messi i spidsen, har domineret klart i ligaen.

Skiftet til Juventus er utvivlsomt et tab for La Liga, for de indbyrdes møder mellem Barca og Madrid har fået ekstra opmærksomhed, fordi verdens nok to bedste spillere har stået overfor hinanden mindst to gange på sæsonen.

Det er slut nu. Ronaldo tager til Serie A, der ikke vurderes at være lige så stærk som La Liga, selvom Juventus i disse år er blandt de bedste hold i Europa. Det er vurderingen hos mange iagttagere, at Ronaldo tager et skridt ned rent niveaumæssigt.

Juventus slipper 105 mio. euro for den 33-årige portugiser.

.:FORSIDE:.