Iniesta har nu spillet næstflest CL-kampe

Rune Stentoft - 16.02.17

Iniesta spillede sin kamp nummer 121 tirsdag aften i Champions League, da holdet mødte Paris Saint-Germain på Parc des Princes. Han er nu den spiller i klubben der har spillet næstflest kampe i den fine turnering.

Andrés Iniesta bliver ved med at nå nye milepæle som Barca-spiller. Kaptajnen spillede sin Champions League kamp nummer 121 mod Paris Saint-Germain på Parc des Princes. Det betyder, at han ryger op på andenpladsen over de spillere der har spillet flest CL-kampe for den catalanske storklub. Den 32-årige spanier rykker dermed forbi klublegenden Carles Puyol på listen, så nu er der kun en anden klublegende foran ham, og det er Xavi Hernández med 157 kampe i Champions League.

Barcas nummer 8 har scoret 11 mål i de 121 kampe i den europæiske turnering, hvor mange af dem har været afgørende og har sendt klubben videre i turneringen. Mange husker specielt hans mål mod Chelsea på Stamford Bridge tilbage i 2009, hvor han flugtede den i kassen på kanten af feltet i overtiden, som sikrede at Barca gik i finalen og senere vandt turneringen i Rom. Ydermere har han også været med til at vinde Champions League i 2006, 2009, 2011 og senest i 2015.

.:FORSIDE:.